Selasa, 12 November 2019

LIKVIDITET cryptocurrency udveksling.


Cryptocurrency er en digital (virtuel) valuta, der ikke har noget fysisk udtryk. Og nu i hele verden bliver cryptocurrency mere almindeligt. Cryptocurrency udfører betalings-, akkumulerings- og opsparingsfunktioner. Nogle cryptocurrency bruges som et navngivet digitalt aktieselskab. Virksomheder bruger cryptocurrency til at tiltrække investeringer i deres projekter. Og på trods af det faktum, at næsten alle lande i verden er imod cryptocurrency, kommer cryptocurrency fast ind i hele menneskehedens liv. Derfor prøver flere og flere mennesker at få cryptocurrency, der er mange måder at få cryptocurrency på.

På grund af det faktum, at der er efterspørgsel og udbud af cryptocurrency, er der et behov for deres konvertering. Der er altid nogen, der ønsker at sælge cryptocurrency, og der er altid nogen, der ønsker at købe denne cryptocurrency. I dette tilfælde er der mere kryptovalutaveksling og kryptovalutatjenester.

Der er mennesker, der fortsætter med at handle udenlandsk valuta, og du tjener penge på udsving i værdien på cryptocurrency-markedet. Disse mennesker kaldes forhandlere.

Nogle virksomheder, der har udstedt deres egne tokens eller mønter gennem cryptocurrency-udvekslinger, udfører deres primære tilbud om cryptocurrency-udveksling, kaldet IEO, som er et alternativ til ICO.

Udveksling af kryptovalutaer efterspørges for eksempel af almindelige indehavere af kryptovaluta såvel som med handlende og virksomheder.

Crypto-valutavekslinger fungerer på konventionelle udvekslingsprincipper. Ved kryptovalutaudveksling udstedes ordrer og salgstransaktioner på samme måde. Cryptocurrency udvekslingsgrænsefladen er designet til at være let at bruge for erfarne detailhandlere og almindelige cryptocurrency indehavere, der foretager engangstransaktioner.

På nuværende tidspunkt er en ny kryptovalutaveksling kaldet Liquiditex åbnet.
Liquiditex cryptocurrency-udvekslinger findes allerede, og cryptocurrency køb / salg-transaktioner har allerede fundet sted for dig. Indtil videre er denne handel begrænset til det mindste antal kryptovalutapar. Men i fremtiden, ligesom andre cryptocurrency-børser, vil antallet af cryptocurrency-par til handel fortsat stige.


Crypto-valutavekslingsmotoren er designet, så disse udvekslinger kan udgøre op til 100.000 udvekslinger pr. Sekund. Dette viser, at der i fremtiden vil blive brugt et stort antal handelspar til handel på denne børs, og denne børs forventer også et stort antal brugere.

Liquiditex cryptocurrency-børser er opmærksomme på sikkerheden i deres aktiver og brugeraktiver. Liquiditex-udveksling opbevarer 95% af alle aktiver i en kold tegnebog og introducerer yderligere sikkerhedskoder til udtrædelsestransaktioner og potentialet for øjeblikkelig reduktion af alle brugertokener, der beskytter brugerfonden, selvom en hacker f.eks. Formår at bryde en konto.

I øjeblikket findes der kun en webversion af Liquiditex-udvekslingsplatformen. Men i fremtiden planlægger aktiemarkedet at frigive applikationer til Android og iOS.

Liquiditex Exchange har udstedt egne Lex-tokens for 100 millioner enheder. Dette er baseret på Ethereum og er en erc20-token. 15% af disse tokens sælges ved privat salg. 60% af tokens går til bytteteamet, 2% til markedsføring, 3% for handelsvedligeholdelse og 20% ​​forbliver i valutareserven. Prisen for et Lex-token er 1 US $.

Derudover introducerer Liquiditex et kundepositioneringssystem kaldet Shell. Shellsystemet bruges til at opsamle skaller, ligesom point, så brugere kan have en højere position i valutakursen. Brugere, der har flere skaller, vil have større privilegier og privilegier og modtage mere shell-ære sammenlignet med antallet af allerede tilgængelige skaller. Det vil sige flere præmier, flere skaller.


Liquiditex Exchange indløser regelmæssigt Shell, og enhver bruger, der ønsker at sælge deres shell, kan gøre det uden problemer.

For at registrere dig til Liquiditex-børsen skal du bare bekræfte din e-mail-adresse, oprette forbindelse til Google-godkendelse og generere en ekstra sikkerhedsnøgle. KYC-undersøgelse er ikke påkrævet. Du har faktisk brug for KYC-verifikation for at kunne løfte højere cryptocurrency på samme tid.

Hvis du vil registrere dig til Liquiditex-børsen og straks modtage 10 Shell til din konto, skal du bruge mit tilknyttede link:

Det officielle link til Liquiditex Exchange er anført nedenfor denne artikel, og du kan gøre dig bekendt med denne udveksling i detaljer.

For mere detaljeret information om Liquiditex-projektet, se venligst linket herunder:

0 komentar:

Posting Komentar

Diberdayakan oleh Blogger.

Comments

3-comments

Ads Top

LATEST

3-latest-65px

Featured Post

Goldario - the world's leading choice platform for consumers and jewelry companies

Our vision We plan to revolutionize the entire style of the jewelry industry using the latest technology such as blockchain, cryptograp...

Archive

Cari Blog Ini

POPULAR-desc:Trending now:

Portfolio

4-tag:Portfolio-500px-mosaic

Auto News

About

This just a demo text widget, you can use it to create an about text, for example.

Photos

3-tag:People-1110px-slider

Entertainment

Test Footer 2

SEARCH

Fun & Fashion

Template Information

Advertising

Popular

Popular Posts